DIY Večfunkcijska Ura Avto Temperatura Napetost Akumulatorja Monitor Voltmeter DC 12V

Nov izdelek

Na zalogi

€6.49

€7.82

-17 %

Oznake:

toplotni senzor temperature, mobilni termometer 12v, baterija bluetooth zaslon, avto thermomet, avto ura za, thermomet, postaja vreme, samodejna nastavitev ure termometer, čokoladno mleko, analogni watch

DIY Večfunkcijsko Visoko precizne ura znotraj in zunaj Avtomobila temperatura napetost Akumulatorja Monitor Plošči Merilnik DC 12v

Opis :

Multi-funkcijski elektronska ura modula, nastavite čas, znotraj in zunaj temperatura, napetost, kot eno.Lahko prikaz posameznega elementa, ali boste lahko pa krožite med elemente, ki izmenično in prilagodite element, ki ga želite prikazati.Čas čip uporabo Epson je RX8025T čip, ta čip je temperatura plačane ure čip, čas točne.Standard 0,3 m +1,5 m modul z dvema nepremočljiva sonde, temperaturno območje -35 ~ 120 stopinj.Z svetlosti zaslona, 3 svetlost nastavljiva.In samodejno svetlost funkcije, se lahko ponoči temno, svetlost podnevi.

Specifikacije :

1, delovna napetost: DC 5.0 ~ 28V

2, velikost okvirja: 22 * 58 mm

3, Vgradnja v odprtino velikosti: 19.5 * 56 mm

4, Napetost zaslona razpon: od 5,0 ~ 28V

5, prikaz temperature razpon: -35 ~ 120 ° (Dva tipala temperature ,0.3 metrov +1.5 metrov)

6, napajalni vodi dolžina: 28 CM

Kako uporabljati:

GOR ključ:

V normalni prikaz pritiskom na to tipko bo preklapljanje med šest zaslon članic 【Čas】 → 【Datum】 → 【Temperatura 1】 → 【Temperatura 2】 → 【Napetost】 → 【Izmenično Cikel Zaslon】. (Opomba: prikaz elementov in stikalni interval časa v nadomestni cikel načina zaslona, ki se lahko meri s "dd" in "dF" parametri oz.Glejte spodnji tabeli

Pod ključ:

V normalni prikaz stanja, to tipko pritisnite za vstop v nastavitev časa \ datum \ letu \ parameter.Pritisnite tipko "točk", je začel utripati, pritisnite gumb, da prilagodite vrednost.Po prilagoditev, pritisnite tipko še enkrat, "hour" začne utripati, pritisnite tipko, če želite prilagoditi vrednost.In nato pritisnite tipko, da vnesete datum prilagoditev [Upoštevajte, da sredini debelega črevesa ne sveti], "dan" je začel utripati, pritisnite tipko, ki je po tune "mesec" se je začela utripati, iskanje in nato pritisnite tipko "leto" začetek Utripa, pritisnite tipko, če želite prilagoditi parametre v razširjen nabor, glejte spodaj "kodo pomen in vlogo v tabeli"

Pomen kodo, upoštevajte naslednje

1.0.0 u

Merjenje napetosti odpravljanje napak, a pozitivno število povečuje, negativno število zmanjša.Na primer, dejanska napetost je 12.0 V, vendar kaže tabela 11.9 V, je prilagojena za 0,1 u.

2.Ac

Temperatura ① napaka kalibracijskih parametrov.Pozitivno število povečuje, negativno število zmanjša, enote, je stopnja, nastavitveno območje je -5 ~ 5. Na primer, če mislite, da je prikazana temperatura 1 stopnja višja od dejanske temperature, nato pa nastavite Ac: -1, tako da elektronska ura samodejno zmanjša za 1 stopnjo in prikaže na zaslonu.

(Opomba: Če nimate standard termometer za referenco, je priporočljivo, da ta Ac: 0)

Temperatura ② napaka kalibracijskih parametrov.Pozitivno število povečuje, negativno število zmanjša, enote, je stopnja, nastavitveno območje je -5 ~ 5. Na primer, če mislite, da je prikazana temperatura 1 stopnja višja od dejanske temperature, jo nastavite na AC: -1, tako da elektronska ura samodejno odšteje za 1 stopnjo in se spet.

(Opomba: Če nimate standard termometer za referenco, je priporočljivo, da ta AC: 0)

3.dd

Po meri cikla prikazuje prikazni element

[dd: 0] čas + temperaturi 1 + temperaturi 2+ napetost

[Dd: 1] čas + temperaturi 1 + 2 temperature

[Dd: 2] čas + temperaturi 1 + napetost

[Dd: 3] čas + napetost

4.Df

Stikalo za časovni interval, v meri cikel zaslon, enota je drugič, nastavitveno območje je 1 ~ 9. Na primer, dF: 3, stikalni interval je približno 3 sekundah preklopite zaslon postavka enkrat.(Prosimo, da ne nastavite na "0")

5.LL

Svetlost zaslona ravni, nastavitveno območje je 1 ~ 3, LL: 1 je najtemnejši, LL: 3 je najpametnejše.

6.AL

Samodejna nastavitev svetlosti stikalo, AL: 0, da izključite samodejno nastavitev svetlosti, AL: 1, da vključite samodejno nastavitev svetlosti.Ko je izbrana nastavitev AL: 1, elektronska ura bo spremenite svetlost na ravni 1 po 19:00 vsak dan in sprememb na tej ravni do ravni 3 vsak dan po 07:00 am.

opomba:

Po prilagoditvi AL možnost, pritisnite tipko "Dol" še enkrat, da se vrnete v normalni prikaz članice, vsi parametri in čas nastavitve lahko shranite.

Paket vključuje:

1pc DIY Večfunkcijska Ura Temperatura Napetost Monitor Plošči Merilnik

Max Merjenje Temperature 120°C In Nad
Poreklo CN(Izvora)
Velikost Zaslona 1.9 Cm & V
Uporaba Drugo
Številka Modela Termometer
Vrsta Napajanja Drugo
Certificiranje NOBEN
Slog ročni
Vrsta Prikaza Digitalno
Blagovna Znamka OOTDTY
Teorija Senzor Temperature

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki