Globalna različica čast magic straže 2 magic 2 Pametno gledati kisika v Krvi, Srčni utrip tracker Za Android iOS

Nov izdelek

Na zalogi

€112.57

€135.62

-16 %

Oznake:

hiawei watch gt 2, smartwatch, ary ure, auto lap, amazfit os, čast, hs6620d pametno gledati, lige smartwatch ženske, moški gledajo, redmi xiaomi

Vljudno opomni: 46mm in 42mm so različne, v nekaterih parametrov

se razlikujejo od 46mm in 42mm

model 46mm 42mm velikost 1.39 palčni 1.2 palčni zaslon ločljivost 454x454 390x390 baterije 455mAh 215mAh Vgrajen Zvočnik Da (Podporo Klic Zavrniti & Odgovor ) Ne ( Le Podporo Klic Zavrniti &Opomnik) Nadzor glasbe, da ne

46mm Model Gledajo magic2 46 mm Velikost 1.39 palčni Zaslon Ločljivost 454 454 x ločljivost na 326 PPI W osem Približno 41 g (brez traku) kisika v Krvi podporo Vode, ki so Dokaz 5ATM vode resistanc Vgrajen Zvočnik Da (Podporo Klic Zavrniti & Odgovor ) Zmogljivost Baterije 450mAh"> 455mAh Zahtev Sistema Android 4.4 ali kasneje, iOS 9.0 ali novejši V polje Watch*1; Polnjenje Baze*1; napajalni Kabel*1 ; Quick Start*1 ; Varnostne Informacije*1

42mm parametrov

Model Gledajo magic2 42mm Velikost 1.2 palčni Zaslon Ločljivost 390 x 390 ločljivost na 326 PPI W osem Približno 29g (brez traku)

Vgrajen Zvočnik Ne ( Le Podporo Klic Zavrniti &Opomnik) Vode, ki so Dokaz 5ATM vode resistanc kisika v Krvi podporo

Zmogljivost baterije 215mAh L anguage angleški,ruski,ukrajinski, španski, poljski, švedski, norveški, finski, turški,hebrejski, romunski, madžarski, grški, Srbija, srbski, Português,italijanski,francoski, nemški, nizozemski, Japonski, korejski, Kitajski,Tajski,arabski,Malajski, Indonezijski, bolgarski,hrvaščina, Slovenščina, Slovenčina,Kitajski

Zahtev sistema Android 4.4 ali kasneje, iOS 9.0 ali novejši V polje Watch X 1

Polnjenje Baze X 1

Napajalni Kabel X 1

Kratka X 1

Varnostne Informacije X 1, Kako priključite na Telefon: 1. Namestite Huawei Zdravje APP preko QR-kodo ali App Store.Zaženite APLIKACIJO in upoštevajte njegova navodila, nato kliknite " Par " gumb in izberite v skladu pametno napravo.Treba posodobiti APLIKACIJO za novejšo različico . 2. Polnjenje za zagon ali znova zagnati napravo, nato pa nazaj v APP , kliknite novo najdene naprave serial za začetek par, skupaj par z dotikom v skladu območje na napravo.glasba Dostopnost se razlikuje po regijah in zahteva android pametne telefone, podporo HUAWEI Glasbe različica 12.11.7.X ali zgoraj.Glasba podpira mp3 in LC-AAC formate.Ta funkcija ni podprta na iOS.MagicWatch 2 skupaj notranji pomnilnik je 4 gb.Samo 2 gb je na voljo za uporabo brez glasbe shranjevanje.Morate priključiti slušalke Bluetooth za predvajanje glasbe.Kako priključite na Telefon: 1. Namestite Huawei Zdravje APP preko QR-kodo ali App Store.Zaženite APLIKACIJO in upoštevajte njegova navodila,nato kliknite " Par " gumb in izberite v skladu pametno napravo.Treba posodobiti APLIKACIJO za novejšo različico .

2. Polnjenje za zagon ali znova zagnati napravo, nato pa nazaj v APP, kliknite novo najdene naprave serial za začetek par, skupaj par z dotikom po območju, na napravo, ki Podpira jezik : Polish,Swdish,Norwegian,Finnish,Danish,Turkish,Czech,Slovak,Hebrew,Romanian,Hungarian,Greek,Serbian,Ukrainian,Russian,Spanish,Portuguese,Italian,French,German,Dutch,Japanese,Korean,Chinese,Thai,Vietnamese,Arabic,Malay,Indonesian,English, bolgarski,hrvaški,Slovenski

46MM ČRNA

46MM RJAVA

42MM ČRNA

obvestilo logotip je huawei

Ti so 46mm podrobnosti(ne 42mm)

14-Dnevno Življenjska Doba Baterije*

Osebno Gledam Obraze

15 Cilj, Ki Temelji Fitnes Načini

Jekla Sami.Bodite Pogumni.

Preboj v Učinkovitosti delovanja Baterije za Največ 14 Dni

obvestilo:Baterije podatki temeljijo na rezultatih testov v ČAST labs.Dejanski čas uporabe se lahko razlikuje glede na nastavitve in nastavitve za uporabo.

Zadnji Trening In Zdravje Guru

15 Cilj, Ki Temelji Fitnes Načini

Ostanite motivirani na način, da drobljenje svoje cilje.MagicWatch 2 fitnes načini so glasovno vodenje v realnem času koristne nasvete.V večernih urah, vzemite odmor in porabili minuto sproščujoče vaš um preko dihanja app za boljši spanec.

obvestilo: Glasovno Vodenje na voljo samo v angleščini in Mandarin jezik.Dostopnost se lahko razlikujejo, odvisno od regije in trgih.

Lastno Vsak Kilometer

Tekaški Tečaji

Vgrajeno teče app prihaja s 13 različnih teče tečajev v realnem času, Glasovno vodenje.Če ste novi v tek ali so doživeli, boste našli nekaj primernega, da bi izboljšali svojo vzdržljivost desno stran.

obvestilo: Glasovno Vodenje na voljo samo v angleščini in Mandarin jezik.Dostopnost se lahko razlikujejo, odvisno od regije in trgih.

Plavanje Srčnega Utripa, Spremljanje

S 50m vode-resistance6 in vse nove HUAWEI TruSeen 3.5, MagicWatch 2, ki vam pomaga razumeti vašo plavati uspešnosti bolje, ki merijo vaš srčni utrip, natančno vključno SWOLF, razdalja, kalorij, in hitrost.

obvestilo:Usnje in kovinski trakovi niso primerni za kopanje

Boljše Usposabljanje za Varnost

MagicWatch 2 vam pomaga optimizirati varno usposabljanje z različnih podatkov, kot so VO2Max in učinki anaerobno ali aerobno vadbo.

Razumeti pričakovanih rezultatov vadbe in vem, kako dolgo morate obnoviti, tako da vaše telo napolniti za naslednjega.

obvestilo:VO2Max deluje samo z izbrano dejavnosti na prostem

Vaše Zdravje je Nad Vse drugo MagicWatch 2 vam omogoča, da upravljanje vsakodnevnega stresa z HUAWEI TruRelax , umirjanje vaš um skozi vrsto dihalne vaje v dihanju app.Razumemo vaše vzorcev spanja bolje z HUAWEI TruSleep 2.0 in se osebno spoznanja o tem, kako, da bi dobili boljši spanec.obvestilo: HUAWEI TruRelax™ je na voljo samo v napravah Android.iOS naprave niso podprte.

Baterija Snemljiv No
Več Klicanje No
Slog Šport
RAM 128MB
Jezik Grški
Mehanizem No
Funkcija Kompas
Kamera Zadaj NOBEN
ROM 2GB
Kartica SIM na Voljo No
Gibanje Tip Elektronski
Snemljiv Pasu Da,
Prenos APLIKACIJE na Voljo No
Velikost Zaslona 1.39 palca za 46 mm
Zmogljivost baterije >450mAh
Nepremočljiva Razred Življenje nepremočljiva
Združljivost Android 4.4 ali kasneje, iOS 9.0 ali novejši
Vrsta Na Zapestje
Blagovna Znamka čast
GPS Da,
Zaslon Obliko KROG
Certificiranje CE
Sistem Android OS
Poreklo CN(Izvora)
Ločljivost 454*454
Način Omrežja NOBEN
Uporaba Starostni Skupini Za odrasle

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki