Xiaomi Mijia Soocas Pinjing Brezžični 3D Smart USB Polnjenje Električni Britev Brivnik IPX7 Nepremočljiva Blokiranje Varstvo

Nov izdelek

Na zalogi

€16.99

€33.99

-50 %

Oznake:

mi brivnik, uradni xiaomi, ohišje za xiaom, moški brivnik, brivnik, xiaomi zhibai, 3 xaomi, tako bela xiaomi, fotoaparat xiomy, rezilo soocas s3

Xiaomi Mijia Soocas Pinjing Brezžični 3D Smart USB Polnjenje Električni Britev Brivnik IPX7 Nepremočljiva Blokiranje Varstvo

PINJING 3D inteligentni nadzor razor

Smart britje razume, kaj potrebujete

3 rezalno glavo nemoteno furnir Inteligentni anti-ščepec Celotno telo pranje USB hitro polnjenje

Inteligentni nadzorni sistem

Ni potrebe, da spremenite rezalnik pogosto

Dvojno tesnilo furnir nož neto

90 minut, hitro polnjenje

Smart control omogoča bolj udobno britje izkušnje

V hitrem tempu mestnega življenja, britje je naravno, učinkovito in čisto.Jingjing 3D inteligentni nadzor britev, inteligentni nadzorni sistem, inteligentno LED zaslon, intimno nego za vsak korak, delovanje informacij na prvi pogled, bolje razumeli vaše potrebe.Inteligentni nadzor, hitro britje, ki vam pomaga preprosto odprete dnevno osveževanje članice.

Smart sistem za britje

Smart baterije zaslon

Smart pranje nasveti

Inteligentni anti-ščepec

Inteligentni blokiranje varstvo

Smart potovanja zaklepanje

3D inteligentno plavajoče rezalno glavo

Fleksibilno prilagoditi za različne obrazne konture

3 rezalne glave so neodvisni in plava v treh smereh.Za različne brado rasti smeri in obrazne konture, kot je mogoče prožno spremenila, in gladke površine, se hitro obrit.Tudi obriti področjih, kot so kotičke ust, čeljusti, vratu itd.lahko enostavno obrit.

Dvojno tesnilo noža neto britje hitro korak

Dvojno tesnilo noža net design poveča kontaktno površino med nož neto in obraz, učinkovito izboljšanje za učinkovitosti.S tesen zob in ostre robove, je mehka, tanka in težko.Vse vrste brade so enostavno rezati, čista in gladka, brez vidnih dlačice.

Samodejno brušenje, ki ne zahtevajo pogoste zamenjave rezalne glave

V vsakem britju proces, rezilo in nož neto so tla za seboj, zaradi česar rezilo ostrejši in ostrejši, in britje brado takoj.Ob istem času, to ni potrebno spremeniti rezalne glave pogosto in je trajno.

Visoke hitrosti in ekstremno hitro dvojno orodje za prilagoditev

Debele brade lahko tudi ročaj enostavno

Za različne ljudi britje potrebe, obstajata dve visoke hitrosti, visoke in hitro britje načini, ki jih lahko enostavno prilagodite tako, da pritisnete in pridržite za 3 sekunde.Tudi če imate debele brado, vam ni treba skrbeti.Lahko uporabite hitrost način, da hitro britje brada, kar prihrani čas in udobje.In samodejno prestavi pomnilnik, lahko samodejno vklopi seznanjeni britje način.

Visoke hitrosti

Dvojno orodje za prilagoditev

samodejno

Orodje za pomnilniško

Dvojno zaščito smart britje je varnejše in bolj varno

Inteligentno spremljanje moči, hranite moči enakomerno, ko je prazna, in preprečite pojav, za ščepec.Ko je rezalnik z glavo je oviran, je kabina varstvo je tudi izvedli.Dual smart protection daje boste bolj prepričani, britje izkušnje.

Inteligentni anti-ščepec

Inteligentni blokiranje varstvo

IPX7 ravni telesa nepremočljiva podporo za suho in mokro dvojno britje

Z IPX7 nepremočljiva design, eno-gumb za odpiranje lahko neposredno rezalnik operite glavo in telo pod vodo, ki je hitro in brezskrbno.To je enostavno sperite, po britju za preprečevanje bakterij iz raste in koža je sterilno in bolj zdravo.

Smart potovanja ključavnico za preprečitev naključnega zagona

Potovanja za zaklepanje je mogoče vklopiti med potovanjem ali na poslovnem potovanju, da se prepreči porabo energije ali drugih nevarnih razmer, ki jih povzroča napačen start.

Push-up datoteke

Enostavno trim vogalih in več brade

Za vogal območja in daljšo brado, ni primerna za neposredno britje in mora biti obrezani.V ropotanje 3D inteligentno britev z push-out trowel je mogoče enostavno okrašene tako, da ga potisnete nežno in pritisnite tipko

Več podrobnosti veš bolje

Stikalo na dotik

Funkcija Triple Rezilo
Spol Moški
Vrsta Napajanja Za ponovno polnjenje
Uporaba Obraz
Z obrezovanjem naprave No
Čas Uporabe 60Mins
Čas je, da trg 2017
Postavka Vrsta Električni Brivnik
Blagovna Znamka Xiaomi
Čas Polnjenja 2H
Pranje Način Celotno telo pranje
Napetost Mainland(220V)

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki