Avtomobilske Dvojno Baterije Izolator Rele 150A 12V 24V ON/OFF Avto Stikalo Krmilnika Univerzalno Baterijo Varovalno Orodje za Popravilo

Nov izdelek

Na zalogi

€37.54

€50.05

-24 %

Oznake:

220v ac rele, avdio relay stikalo, rele modul, 12v avto rele, rele, baterija rele, 18 baterije, dvojno baterije izolator rele, fuji akumulator, 12 v baterija

Funkcija:

1. LED smart utripa, multi-članica navedba glavnih in sekundarnih stanja baterije. 2. Inteligentno prilagodi sesalni čas, da bi dosegli maksimalno polnjenje in zaščito generator. 3. Podpora dvosmerni moč-za , dva-način polnjenje in praznjenje. 4. Nizko porabo energije, ne proizvajajo toploto, varno in zanesljivo za uporabo. 5. Široko uporabo, primeren za dvojno baterije sistemov, kot so avtodomov, off-ceste, čolni.

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov Postavka Vrsta: Baterija Izolator Material: Železo Barva: Kot prikazano sliko Nazivna Napetost: 150A Obrnite Preklop Napetosti: 12-24V Quiescent Tok:

Glavne Funkcije:

1. Najprej preverite, če napetost glavna baterija je 25V, zagon motorja in ugotovijo, da je napetost, ki je višja od 26.6 V, zakasnitev začetka izolator za pet sekund, glavni in pomožni voltmetri zaslonu običajno, in dveh metrov, imajo rahlo napako. 2. Ko je glavni in pomožni voltmetri kažejo, da je napetost, ki se je pod 26V za deset minut, izolatorjev je takoj končala pod 25V.Po odklop, je voltmeter je v znak članice. 3. Odklop napetosti izolator je za 26,6 V, je treba v sili izposojenih do glavne baterije napetost nižja od 25V, se bo samodejno odklopiti 4. Polnjenje navodila: napetost, ki Se je ohranil polnjenje med 26.6 V-29V, in napetost, ki se je končala takoj, ko doseže 32V. 5. Ko je motor izklopljen, je odkril, da je napetost manjša od 26V in zakasnitev, ki je 10 sekund odklopite izolator. 6. Če je glavna baterija nima moči in ne morete zagnati motorja, pritisnite tipko zasilni gumb za povezovanje na sekundarni baterije.Zasilni gumb, se ugasne takoj po zagonu motorja in izolatorjev vrne v normalno stanje delovanja.

Package Seznam:

1 x Baterija Izolator 3pcs sheaft 3pcscopper plug

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje CE
Vir Napajanja DC
Številka Modela SG-150A/12V-24V
Teorija Stikalo za varčevanje z energijo
Inteligentni krmilnik izolator Varstvo krmilnik
nad napetost 16V/32V
Uporaba Avtomobilski Releji
Stalni tok 150A normalno odprt
Kontaktne Obremenitve Nizka Poraba
Zaščito Funkcija Zaprti

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki