OPA549 modul Zvočna Moč Ojačevalnik, 100W Visoke napetosti 8A Visoko-trenutne Ojačevalnik odbor

Nov izdelek

Na zalogi

€32.03

€52.50

-38 %

Oznake:

arduino ščit, arduino komplet robot, esp32 m5stack, modul ojačevalnik odbor, arduino nano v3, arduino zaradi r3 odbor, analogni raspberry pi, obesek šri lanka, arduino nano, čisto za ojačevanje zvoka

Poudarki:

Modul je avdio ojačevalnik z visoko napetost in visoko zmogljivimi.To lahko izhod 8A trenutno ves čas z maksimalno vrednost 10A.To lahko najbolje pogon različnih tovorov, kot so motorni pogon, rog pogon, napajanje pogona in avdio ojacevalnikom.To je lahko tudi povečujejo trikotni, sinusiodalen in kvadratni val signalov.

Podrobnosti: OPA549 je nizkimi stroški, visoke napetosti, visoko-trenutni operacijski ojačevalnik, ki lahko najbolje pogon različnih tovorov.Ta laser obrezovanje monolitno integrirano vezje zagotavlja odlično natančnost nizke ravni signalov in visoke napetosti in toka.Fleksibilnost OPA549 design podpira eno ali dvojno moč delovanja.Vhod v navadnem Načinu Obseg Razširitev Nižja od Negativnega Napajanja OPA549 je notranja temperatura in tok zaščita pred preobremenitvijo.Poleg tega OPA549 zagotavlja točne, ki jih uporabnik lahko izbere trenutnih omejitev.Za razliko od drugih "moč" upori povezana v serijo z izhodom kanal, OPA549 posredno čute obremenitve.To omogoča, da opravljajo trenutna omejitev od 0 do 10 A skozi upor/potenciometer, ali za opravljanje digitalni nadzor preko napetost ali tok izhod digitalno-analogni pretvornik (DAC).Omogoči/članica ( 0PA549 je 11-ead vklop / izklop.Oznako lahko enostavno namesti na radiator, zaradi svojih odličnih toplotno učinkovitost.Kot je določeno v razširjene industrijske temperaturnem območju, 40 °C do 85 °C.

OPA549 modul odpremo seznam

Fizično modul + PDF shematski diagram + po-prodaja, tehnična podpora + elektrostatično vrečko embalaža + shockproof pene

Nasveti:

(1) modul vmesnika naši trgovini je jasna in uspešnosti je stabilen.Prosimo, da izvedete funkcijsko preverjanje na podlagi ustreznih eksperimentalnih pogojev v povezavi z shematski diagram, ki jih naši trgovini.

(2) osnovni parametri tem modulu so na strani s podrobnostmi, ki zagotavlja PDF informacije modula informacije; inženiring dokumenti niso pod pogojem, prosimo, bo jasno na kupca, če so operativne težave, se obrnite na službo za stranke.

(3) Kupci, se pred uporabo modula, prosimo, preberite stran s podrobnostmi ta modul razumeti napajanje in omejitve, da se prepreči škoda na modul zaradi nepravilnega delovanja.

(4) moduli naše trgovine so zagotovljena za zagotavljanje resnično modul parametrov, funkcij in slike.Vsi moduli so preverjene in testirane pred dostavo .

Prosimo, službo za stranke po nakupu, vam bomo poslali informacije za vaš nabiralnik

Modul parametrov

Modul model: OPA549

Modul tip: low frequency ojačevalnik

Vhodni signal obliki: eno -, končano na dan

Razpon vhodne napetosti: 2Vpp (MAX); na splošno v napajanje območje

Modul vhodna impedanca: 10K ohm

Modul napetosti: ± 4V ~ ± 30V

Modul ponudbe tok: ± 8A; velik izhodni tok zahteva veliko ponudbo trenutno

Modul izhodna impedanca: nizka impedanca

Izhodna napetost območje: 54Vpp (MAX); v primeru pozitivnih in negativnih 30V napajanje

Izhodni tok: 8A (MAX); modul, ki je določila 6A tokovno omejitvijo

Izhodna moč: 100W (MAKS.)

Modul pridobili: 33 krat; privzeta dobiček je 33-krat, prvi ravni je 11-krat, drugi nivo je 3-krat, G1 = R1 / R2 + 1, G2 = R11 / R10 + 1

Vnos offset napetost: 1mV (MAKS.)

Vhodni odmik drift: 2uV / ℃ (MAKS.)

Vhodna prednapetost tok: 125nA (MAKS.)

Vhodna napetost hrupa: 35nV√Hz (1KHz)

Modul teža: 150 g

Modul zaščite: none; brez povratne povezave zaščito, neomejeno trenutna zaščita

Modul teža: 150 g

Modul tehnični podatki: 86 * 81 * 52 mm dolžina * širina * višina-PCB velikost

Modul ogrevanje: s hladilno telo; prisilno zračno hlajenje je potrebno na visoko zmogljivimi

Modul za ogrevanje dejavnikov: vhodne in izhodne napetosti je prevelika ali modul je poškodovana

Modul delovna temperatura: -40 ℃-+ 75 ℃ industrijske razred

Modul funkcije: pozitivno in negativno moč, LED indikacija

Uporaba obseg: mala signala, ojačanje, avdio signala ojačevalnika, pogonski motor, servo ojačevalec, itd.

Modul vmesnika tip: SMA signal signal vhod in izhod, 5.08 modro moč kartico žice imetnik Modul opis

OPA549 je nizkimi stroški, visoke napetosti / high-trenutni operacijski ojačevalnik, ki je idealen za vožnjo različnih tovorov.To je lasersko obrezana monolitno integrirano vezje zagotavlja odlično nizko stopnjo signala natančnost in visoko izhodno napetost in tok.

OPA549 sprejme eno napajanje ali dvojno napajanje za oblikovanje prilagodljivost.

OPA549 ima notranje toplotne zaščite funkcijo razmere in trenutne preobremenitve.Poleg tega OPA549

Zagotoviti točne, ki ga izbere uporabnik tokovno omejitvijo.Za razliko od drugih, ki uporabljajo "moč" upori z

Če želite predvajati trenutno pot, OPA549 posredno zazna obremenitev.Primerna za motorni zvočnik pogon, napajanje pogona in avdio ojacevalnikom.To je lahko tudi povečujejo trikotnik val, sine wave in kvadratni val signalov.

Previdnostni ukrepi za uporabo modula

(1) poraba energije modul je velika in napajanje mora imeti določeno stopnjo.Priporočljivo je, da uporabite moč oskrbe s trenutni pogon zmogljivost, večjo kot dvakrat izhodni tok.Modul je lahko samo napaja z dvojno napajanje.

(2) da bi se izognili nepotrebnim motnjam, je priporočljivo uporabiti linearni napajalnik napajalnik ne sme presegati plus ali minus 35V.

(3) zato je priporočljivo, da uporabite SMA na BNC kabel za neposredno opazovanje izhodni signal oscilloscope.Slabo vizitko ali slaba kakovost žic lahko povzroči dušenje signala ali prekomernega hrupa.

Združljiv z STM32
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka ElecDemo
Dodatek Za Vrsto opa549

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki