(50/100 nastavi)Sinocare SS-3 Glucometer Komplet Ločenih Testnih Lističev Igle za Sladkorno bolezen Sladkorja Monitor

Nov izdelek

Na zalogi

€49 747.18

€82 911.97

-40 %

Oznake:

obris testni trak, sannuo sladkorja v krvi monitor, glukozni, kh test kit, glukozni senzor, hiv, medicinske istrument, krvne preiskave, glucomet, linijskih ss 100

Opomnik:

1, Baterije niso vključene v paket, saj letalstva omejitve. 2, Prosimo, uporabite up testnih lističev v roku 3 mesecev po odprtju stekleničke. 3, Ta naprava podpira mmol/L LE, merska enota NI mogoče pretvoriti v mg/dL. 4, datum izteka veljavnosti testnih lističev je do 2021. 5. Embalažo polje je bilo spremenjeno v rdeče polje, ne zelene škatle več.

Navodila za onemogočite glas funkcija, kot je opisano spodaj:

1, V power off stanju, pritisnite puščico gor ključ za 3s, boste videli", Tako " v zaslon. 2 Pritisnite puščico gor ključ, da bi ga v 'SC" v zaslon. 3 Pritisnite tipko za vklop / izklop če želite potrditi, nato pa počakajte, da izklopite samodejno.PS: 'Da' pomeni glas funkcija odpri, 'SC" pomeni glas funkcija blizu.

Kako, da nastavite točno uro in datum?

Pritisnite puščico tipko za 3 sekunde v power off članice, prilagodijo leto pravilno in pritisnite tipko za vklop / izklop če želite potrditi, nato pa nastavite mesec in dan.

Paket Je Vključeno:

[meter-100 trakovi]: 1 x Lancing napravo, 1 x SS-3 Glucometer (Baterija ni vključena), 1 x PU vrečko, 100 x Ločeni testnih lističev, 100 x Za , 1 x angleški hitri vodnik [meter-50 trakovi]: 1 x Lancing napravo, 1 x SS-3 Glucometer (Baterija ni vključena), 1 x PU vrečko, 50 x Ločeni testnih lističev, 50 x Za , 1 x angleški hitri vodnik

Pogosta VPRAŠANJA:

1, Kako uporabljati SS-3 glukoze v krvi meter?a, Čiščenje: Uporaba alkohola, palčko za čiščenje prsti (razen za jod) in počakajte, da se alkohol volatilize temeljito, da se prepreči, ki vplivajo na izmerjene vrednosti.b, Krvi vzorčenja: Uporabite lancing naprave za luknjanje prst in naj testni trak za zbiranje krvi vzorca.C, bi Dobili vrednosti: Vstavite testni listič v meter in počakajte, da 10s. 2, Normalnega za diabetes tipa 2 (samo za referenco): Na tešče glukoze v krvi (FBG): 3.9-za 7,2 mmol/L (70-110 mg/dL).Postprandial sladkorja v krvi (2 uri po obroku): 4.4-8.0 mmol/L (70-140 mg/dL). 3, Je test vrednost točne?Občasno odklon vrednost sladkorja v krvi je posledica nepravilne uporabe, hrana učinke in spremembe razpoloženja.Predlog je, da se za testiranje glukoze v krvi vrednost za serval dan neprekinjeno in redno, potem sklicevati. 4, Lahko sem ponovno lancet?Št.Lancet je enkratno uporabljajo medicinsko napravo, se prosim ne ponovna uporaba za preprečevanje okužbe.Poleg tega se je število testnih lističev in za ujema, zato ni potrebe, da ponovno uporabo. 5, če je baterija skoraj lahko vplivajo na test vrednosti?Št.V primeru nizke baterija, bo merilnik prikaže ikona baterije in E-1, v tistem času, bi morali zamenjati baterije.

Ime Izdelka merilnik glukoze v krvi
Velikost 100*58*23mm
Material Medicinski PVC
Številka Modela SS-3
Pakiranje Ločeni pakiranje
Blagovna Znamka SINOCARE
Postavka Vrsta Glukoze V Krvi
Test časa 10S
Volumen krvi Za 0,6 ul
Vrsta Napajanja 3V
Teža 550g
Poreklo Celinska Kitajska
Brez Črtne Kode Samodejno umerjanje

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki