75 po Meri Železa Oznake, Logotip ali Besedilo, Oblikovanje po Meri, železo na, Oblikovanje po Meri,cvetje Oznake (TB0103)

Nov izdelek

Na zalogi

€12.42

Oznake:

logistična nalepka, po meri železa oznaka, oblikovalka oznaka oznaka, logotip pin po meri, pnevmatike ventil logotip po meri, cvetlični oznaka, oznaka, gecko logotip po meri, krpo po meri nalepko, krpo oznako

♥ Meri Železa oznake ♥ ♥♥♥ oznako velikosti 40 mm x 20 mm, in obstaja 75 kosov železa na etiketah na nabor.Te nalepke so narejene iz 100% organskega bombaža.Mi lahko natisnete logotip, umetnine, ali besedilo po meri.Če imate sliko, lahko jo pritrdite na pogovor; jpg in png, ki so vse v redu, vsaj 300 dpi, večja je v redu ♥♥♥ Teh oblačila nalepke so pralni stroj in končal z snažan lepilo, ki bo trajal skozi nešteto opere in obrabe.Nalepke so super za šolo in poletni tabor.Likanje oznaka za uporabo: 1. Uporabite železa brez pare 2. Odtrgajte papir na zadnji oznako 3. Temperatura doseže 150-180 stopinj 4. likanje času 15 sekund -20 sekund ♥♥♥ V blagajni, prosimo, navedite: 1. pustite ime, ki ga želite natisniti ali katere koli besedilo v polje "Opombe" oddelek 2. Izberite število pisave, ki ga želite (zadnja fotografija) ♥♥♥ Prosim, da me kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja!!!

Številka Modela TB
Blagovna Znamka BROHAMA
Material Krpo
Funkcija stroj
Vrsta Izdelka Oblačilo Oznak
Tehnika TISKANE
Oznaka Tipa Glavni Lables

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki