VISOKO KAKOVOSTNIH ROČNO izdelanih ZATOICHI JAPONSKI NINJA MEČ Redwood Saya GLINE KALITI T10 Jekla REZILO Lahko seka Drevesa

Nov izdelek

Na zalogi

€173.24

Oznake:

katana meč, meč, ninja igrača, zlato japonski meč, kitajski dao meč igrača, katana meč pravi meči, saya film, pravi meč, pu orožje, ročno meč

VISOKO KAKOVOSTNIH ROČNO izdelanih ZATOICHI JAPONSKI NINJA MEČ Redwood Saya GLINE KALITI T10 Jekla REZILO Lahko seka Drevesa

OPIS Stanja: Brand-New

Rezilo Sori(Ukrivljenost): Ne Skupna Dolžina: Za 40,9 Palec /104 Cm Rezilo Materialov: Glina, Kaljeno T10 Jekla Nagasa Dolžina: 28.0 cm / 71 cm Rezilo Obliko: SHINOGI-ZUKURI Ročaj Dolžina: 10.6 Cm / 27 Cm Rezilo Rob: Ročno Polirani Biti Oster Ročaj Material: Redwood Res Črna Vola Rog Rezilo Širina (v Bližini Kissaki): 0.91 palec / 2.3 Cm Tsuba Material: Zunaj Rezilo Širina (v Bližini Habaki): 1.26 Palec / 3.2 Cm Saya Material: Redwood Res Črna Vola Rog Kissaki Oblika: Chu-Kissaki + Resnično Yokote

Stanje: novo blagovno znamko, in se lahko popolnoma razstaviti in sestaviti

Ta meč je ročno kovana in roki oster z Japonske metode za ustvarjanje odlično rezilo.Popolnoma funkcionalen in boj pripravljena.Dodatki, meča so vse pristne iz ray kože ročaj, na svilo žajbelj-o in baker oksidira pribor.To je najboljši meč boste našli v cenovnem razponu.

PROCES OBLIKOVATI:

REZILO:

- Rezilo meča je bil ročno kovani uporabo starodavne metode meč odločitev.Celotno ročno kovane, ročno polirani in roki oster.

-Rezilo je narejeno iz T-10 visoko ogljikovega jekla, in je laminiran v Krogu konfiguracija(samo Eno vrsto mono jekla).različno utrjene in gline, kaljeno, voda kaliti in polirani.lep pravi hamon na rezilo je tudi posledica različnega hlajenje rezilo (kaljenje in kaljenje).

-T-10 visoko Ogljikovega Jekla (jekla, ki ima za 0,1% deležem Ogljika in 0,4% Mangana. ) je zelo trdna in ima rob dobro.To rezilo je nato gline kaljeno in ima več kot 14 proces, brusi za ročno ostrenje delo.ki so površini rezilo kot ogledalo.

-Rezilo ima celotno dolžino tang, ki močno izboljša moč meča.Zadnji rezilo ima shinogi-zukuri obliko in z chu-kissaki in Diamond-Oblikovan Yokote; to je dobro, določen z hamon bo vse poti skozi Boshi.

- Rezilo prihaja s POLNO TANG, ki močno izboljša moč meča.ta meč je dovolj močna, da sekajo debela bambusa drevo z enim stavke še dovolj ostri, da kos papirja.

Tsuka: V Tsuka (ročaj) je izdelan iz visoko kakovostno rdeče lesa, Fuchi (rokav) in Kashira (buttcap) so narejene iz pravega bika rog, so zelo težko .V Tang, meč je zavarovano z Mekugi (peg).v Mekugi, so tudi bika rog.

Saya: sayo (tulec), meč je visoko kakovostno rdeče lesa , Koiguchi je utrjena zaradi narejen je bil real buffalo rog.

To je oster, super, resnično boj pripravljen Samuraji meč zelo primeren za iaido in kendo vrhunsko.prav tako vam omogoča, da zbirka realni, še lep samuraji meč, ali trenutna vašemu prijatelju.Ne zamudite takšno priložnost!

OPOMBA:

(a) iz svile meč torba prihaja z mečem.vendar leseno stojalo v nadaljevanju element slike NI vključen.

(b) Zaradi naše meči so v celoti ročno izdelani, da Očala, bo nekoliko razlikuje od meč meč.prosimo za razumevanje.

(c) če potrebujete eno leseno stojalo, prosim, da me kontaktirate, vam bomo brezplačno(ENAKO KOT je pokazala slike) , upamo, da vam je samo, da nam z dodatnimi 12 evrov za ladijski promet.

MEČ SLIKE

CY-MEČ JE, KI SE NAHAJA V MEČ INDUSTRIJSKE ODDELEK, DOLGO QUAN, ZHEJIANG PROVINCE, KITAJSKA.SMO EDEN OD VODILNIH PROIZVAJALCEV V MESTU, ŠTUDIJ, PROIZVODNJO IN TRŽENJE RAZLIČNIH VRST MEČI STROKOVNO.

DOBRODOŠLI NA MOJI TRGOVINI.SMO MEČ PROIZVAJALEC IN LOKALNO V LONGQUAN KITAJSKEM.SMO PRODAJO ROČNO IZDELANIH KITAJSKI MEČI,JAPONSKI SAMURAJ, MEČI IN DRUGEGA OBRTI OROŽJA ITD.MI BOMO POSKUŠALI VAM Z NAJBOLJŠO STORITEV IN NAJBOLJŠE CENE!VSI PREDMETI, PRODAMO POPOLNOMA NOVO IZ MOJE TOVARNE.DOBRODOŠLI NA PRILAGAJANJE BREZPLAČNO.

REZILO PRILAGAJANJE:

(1) Rezilo Dolžina: Smo lahko spremenite dolžino rezila, vključno z Nagasa Dolžina in Nakago Dolžino.

(2) HI (kri groove): NE-HI rezilo je bolj močnejši za rezanje, BO-HI rezilo je bolj lažji za prctise.

(3) Ostrina: Vse moje rezila so na voljo v OSTRIH ali UNSHARP , prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete unsharp rezilo.

(4) Meč Sklop: lahko naredimo Wakizashi (srednje) in Tanto (kratek), da ustreza ta katana meč.

OPOMBA: * Naše rezila so vse POLNO TANG rezila, nismo vse skrajšani Tang rezila.

* Naše rezilo so vse polno h andmade, če morate prilagoditi rezilo, vas prosimo, da nas dovolj časa, da bi ga.

* Nismo vse PONAREDEK ali STROJNO IZDELANE hamon rezila; Naša rezila z hamon, so rezultat diferencirana utrjevanje z glino, se pravi hamon, MI NE daje NOBENEGA FACK ALI STROJNO IZDELANE HAMON NA REZILO.

REZILO GRAVIRANJE STORITEV:

* Smo lahko engrave Kitajskih znakov angleške črke ali Japonskih kandži na rezilo za graviranje,da je PROST !prosimo, glejte Vzorca .

* Prav tako smo lahko engrave preprost logotip ali kaj drugega, vam je všeč na rezilo za jedkanje.morate plačati dodatnih $20 , in smo potrebovali približno en teden, da jo izpolnite.prosimo, glejte Vzorca B .

* Običajno, bi engrave ime ali logotip na rezilo proti ročaj.prav tako smo lahko engrave vaše ime na Nakago (Tang).to ni problem, da bi engrave na drugih lokacijah na rezilo.

* Če želite, nas, da engrave svoje ime v Japonščini, prosimo, prevesti svoje ime v Japonščini ime, nato pošljete vaš Japonsko ime za nas preko sporočilo sistem.

* Black rezila in barvne rezila ne bo ustrezala za graviranje.

* Rezila s krvjo groove niso obleko za velike slike' graviranje.

Slog Japonska Slog
Regionalna Funkcija Kitajska
Blagovna Znamka CY-meč
Material Kovine
Tema Šport

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki