Mini DIY Tuya ZigBee 3.0 Smart Stikalo Modul Smart Življenje Pametni Dom 1/2 Pot 90-250V WiFi Daljinski upravljalnik Stikalo Modul

Nov izdelek

Na zalogi

€3.84

€6.00

-36 %

Oznake:

stikalo zigbee, gumb zigbee, rele zigbee, stikalo tuya zigbee, aqara stikalo brezžičnega omrežja, nastavite možnost wifi xiaomi, aqara gumb, hue stikalo, aqara mini stikalo, , tuya zigbee

Opis:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

1.Ta pametni Tuya ZigBee 3.0 modul je zasnovan z ZigBee 3.0 protokol posebej, združljiv z Tuya ZigBee hub, da se zavedaš celotno povezavo vaše hiše,a res dobro zamenjavo za nestabilno Wi-Fi.ZigBee 3.0 protokol z mini design oblačila za EU/UK steno preklopnik ,in lahko je v vaši steni preklopnik svoje tradicionalne stikalo brez vpliva na vaše izvirno dekoracijo slog, da bi bilo pametno,da svoje naprave, zadnji power on/off smart preobrazba in pretvorbo večini koli izdelki, združljivi s pametnimi tisti;tradicionalne stikalo in to smart modul lahko deluje samostojno, brez vmešavanja. (Opomba:Ta modul je primeren le za rocker switch,glej sliko 2 za podrobnosti.)

2.Lahko se uporablja kot 1-pot 2-way vezje (2 stikala nadzor 1 svetlobe); preprosto priključite na 1 2 stikala in pretvorbo povezane naprave v pametno eno (za 2-way krog)

3.Omogoča prostoročno glas in brezžično daljinsko upravljanje;podpora Amazon Alexa googlova Domača stran glasovni nadzor in Pametno Življenje in Tuya App nadzor na področju pametnih telefonov s posebnimi Tuya ZigBee 3.0 hub potrebna in povezan.

4.Glede na stanje stabilno omrežje ali ne omrežju ZigBee 3.0 stikalo modul je res nenadomestljiva mora združiti z ZigBee prehod v obliki doma LAN,NIČ VEČ SKRBI, no in šibko omrežja,enostavno dobiti nadzor prek priključene naprave tako dolgo, kot je stabilno ZigBee signala;Omogoča bolj naprave, povezane prek ZigBee kot WiFi protokola.

5.Prevzemite popoln nadzor nad priključene naprave s števci, urnike in odštevanje (1/5/30 minut, 1 uro, itd.) s Pametno Življenje in Tuya App; delež nadzor z družino in prijatelji za dodatno udobje; vključuje celoten 2-letno garancijo in 60-dnevno vračilo jamstvo za popolno zadovoljstvo.

Specifikacije:

Vrsta izdelka :ZigBee Stikalo Modul

Napetost:90-250V AC

Tok:10A

Brezžični Protokol :ZigBee 3.0

Delovanje temp:-10℃-+40℃

Primeru temp:Tc: +809℃ (Maks.)

Območje delovanja≤200 m

Potemni (Šxgxv):52x47x18 mm

IP ocena:IP20

Paket Je Vključeno:

1* breaker

1*Navodila

Opombe:

1. To je Zigbee smart modul stikalo, ki se morajo uporabljati v skladu Zigbee prehod razdelilnika z Zigebee protokola.

2. Namestitev naj opravi usposobljen električar v skladu z lokalnimi predpisi.

3. Skrbite, da bo naprava zunaj dosega otrok in proč od vode, vlažno ali vroče okolje.

4. Namestite napravo stran od močnih signalov souroes, kot so mikrovalovna pečica, ki lahko povzročajo prekinitve signala za posledico nenormalno delovanje naprave.

5. Ovire za betonske stene ali metalliocmaterials lahko zmanjša učinkovito delovanje ange naprave in se je treba izogibati.

6. NE poskušajte dsassemble, popravilo ali spreminjanje naprave

Združljivost Vsi Združljivi
Številka Modela 2020
Vrsta Izdelka ZigBee Stikalo Modul
Blagovna Znamka centechia
Dropshing,Trgovina Na Debelo Podpora
Fotoaparat Opremljen No
IP Rating Ip20
Članice Zbora Ready-to-Go

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki