Tajvan Nick NKM-010 NKM-025 zrak motorna tri-valjni batne fan močno naprej in nazaj eksplozijam motornih

Nov izdelek

Na zalogi

€98.64

Oznake:

povezavo m10, airpod plug, batni obroček, air mini črpalka, spojka palico gred, 98mm, 6v zračna črpalka, nekaj grind, dc 6v mini črpalka zrak motor za akvarij, mi 6x slušalke

NKM-025 1-4 enotni = NKM-025 1/4 enotni

NKM-015 1-6 navpično = NKM-015 1/6 navpično

NKM-050 1-2 navpično = NKM-050 1/2 navpično

NKM-015 1-6 obzorja = NKM-015 1/6 horizontalno

NKM-010 1-8 enotni = NKM-010 1/8 enotni

NKM-025 1-4 Obzorja = NKM-025 1/4 Horizontalno

1 HP = 1 konjskih moči = 735 w, prosimo, izberite moč zrak motorna glede na moč opremo, ki ste jo uporabljali.Na primer, če so vsi elektromotorji so bili 90 vatov pred, prosimo, izberite 1/8HP air motor, 1 /8HP=92 vatov.

Znamka: Tajvan Nick

Lahko preusmerimo in zagotovljena Garancija: 1 leto

Delovni medij: stisnjen zrak

Delovni tlak: 0.3~za 0,6 Mpa

Temperatura okolja: -10~70°C

Seznam delov: motor + guverner + dušilec + zraka, cevni priključek

NKM-010 1/8HP zrak motorna

NKM-025 1/4HP zrak motorna

NKM-050 1/2HP zrak motorna

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------------------

Izdelek parametrov

Oris namestitev razsežnost risanje

Batni zrak motorna izbor sklic:

Kaj je potrebno navora?

Za primer, ko navora, ki je potrebna višja hitrost reduktorjem z različnimi zmanjševanje hitrosti razmerja, ki se uporablja za povečanje navora.Medtem ko navor je večji, hitrost se temu primerno Zmanjša.

1/8 konjskih moči z 1:10 reduktorjem pravi strel

Reduktorjem z različnimi hitrost razmerja v skladu z zahtevami kupcev

Batni air motor značilnosti:

1. Z uporabo stisnjenega zraka kot vira napajanja, 100% eksplozijam, varno in zanesljivo.

2. To lahko deluje neprekinjeno, za dolgo časa.Motor dvig temperature je majhno, za dolgo časa, ne toplote, št odvajanje toplote.

3. Letalski motor se lahko steplessly urejeno.To potrebuje le, da prilagodite količino polnilnega zraka, da prilagodite hitrost zlahka.

4. Lahko motor se lahko zavedajo pozitivnega in negativnega trenda.Zrak motorna lahko spoznali, naprej in nazaj zasuk izhodni gredi za spreminjanje smeri sesalni in izpušni plini, in se lahko v trenutku obrne.Velika prednost plinskega motorja komutacijskih delovanje je njegova sposobnost, Da dvig s polno hitrostjo v trenutku.Čas za doseganje pozitivnih in negativnih odprave je kratek, hitro je hitro, vpliv je majhen in brez obremenitve je potrebno.

5. Delo varnosti, brez vibracije, visoke temperature, elektromagnetna sevanja ipd., primerna za ostre delovno okolje, lahko dela običajno pod neugodnimi pogoji, vnetljivih, eksplozivnih, visoke temperature, vibracij, kot so vlaga, prah in tako naprej.

Ko je preobremenjen, napaka zaradi preobremenitve.Ko je obremenitev prevelika, zrak motorna le zmanjša hitrost ali ustavi.Ko preobremenitve se sprosti, da lahko normalno delovanje takoj, in ni napaka, kot so Poškodbe stroja.

7. Ima visoko začetni navor in lahko začne neposredno z obremenitvijo.Tako start in stop so hitri.To je lahko začel z obremenitvijo.

Območje moči in hitrosti območju so široko.Moč je tako majhen, kot nekaj sto vatov, do kilovata; hitrost lahko v razponu od nič do več tisoč vrtljajev na minuto.

9. Letalski motor ima značilnosti enostavno strukturo, v majhni količini, majhna teža, velika konjskih moči, enostavno upravljanje in enostaven za vzdrževanje.

10. Batni zrak motorna lahko opremljeni z reduktorjem glede na moč in navor zahteve za povečanje navora.

11. Batni mehanske operacije, neprekinjeno uporabljati za dolgo časa, nizka stopnja neuspešnih, dolgo življenjsko dobo, varčna in ekonomična.

Zrak avtomobilske industrije uporabe :

Barve, črnila, lepila, epoksi smole, spojin, polimerov, maščobe, itd.Nevarnosti vnetljivih in eksplozivnih tekočin; mešana uporabo; uporablja se tudi v rudarskih strojev, naftnih polj, kemikalije, papir, jeklo, ladij, ki se uporablja pri prenosu opreme, kot so letalske in projektiranje strojev.

Batni zrak motorna namestitev za izbiro sloga?

Namestitev slogi so: osnovni (brez prirobnice), navpično prirobnico, horizontalno, IEC okrogle prirobnice (z reduktorjem); neobvezno glede na potrebe uporabe.

NKM-025 NKM-050

Ležaj Švedski uvoz
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Izhodni material gredi 40 chrome
Blagovna Znamka WZVAC
Vrsta pogon
Shell Materiala Aluminij Zlitine

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki