3pcs bga spajkalne paste prvotne spajkalna pasta tok XG-40 za Varjenje Železa Vezje SMT SMD BGA Popravila Varilni Tok

Nov izdelek

Na zalogi

€7.36

Oznake:

rebal postaja, PCB popravila, spajkanje odbora enotnega, zlato tok prilepite, toplo smd spajkanje, amtech prilepite nc 559, qsi spajkanje toka, tok plus, tok za spajkanje, tin spajkalne paste

Kaj je na primer s spajkanjem tin prilepite?

1. Spajkanje tin prilepite je nova vrsta spajkanje material, ki prihaja z SMT. 2. Spajkalna pasta je zapleten sistem, ki je narejen iz paste za spajkanje v prahu, svetlobni tok, in drugih dodatkov. 3. Na običajno temperaturo, na primer s spajkanjem tin prilepite ima določene viskoznosti in elektronskih komponent lahko sprva držati vnaprej določenega položaja. 4. Na spajkanje temperaturo, lotanih komponente in tiskana vezja, pad, ki so vgrajena skupaj(Stalno povezavo.) z izhlapevanjem topila in nekaj dodatkov.

Navodila:

1. Pred odprtjem, se bo temperatura spajkalna pasta je treba postavljeno na sobni temperaturi (25degC) in temperatura se vrnete čas naj bi bil približno 3-4 ure.Prepovedano je uporabljati druge grelniki za dvig temperature v trenutku. 2. Po spajkalna pasta je odprl, je priporočljivo uporabiti v roku 24 ur pri sobni temperaturi. 3. Postavi v zrak za dolgo časa, na primer s spajkanjem prilepite bo postala tin blok zaradi vlage absorpcije. 4. Notranjo temperaturo, je treba nadzorovati na 22-28 degC, in vlažnost RH30-60% je najboljše delovno okolje. 5. Obrišite napačno podlago, zato je priporočljivo, da uporabite industrijske alkohola ali industrijsko čistilo.Ohranjanje način: 1. V spajkalna pasta mora biti na 0-10 Celzija. 2. V spajkalna pasta se uporablja za 12 mesecev. 3. V spajkalna pasta ne sme dajati v soncu.Previdnostni ukrepi: 1. Uporabljajte le z zadostno Prezračevanje. 2. V spajkalna pasta vsebuje organska topila.Izogibajte se ponavljajočem se stiku s kožo.Če spajkalna pasta pride na vašo kožo, jo obrišite z alkoholom in temeljito izperite z vodo. 3. V redu, naj bodo previdni, v obratovanju, dim sprosti topila med obratovanjem, je treba izogibati, kolikor je to mogoče, in kožo in sluznico tkiva ne sme biti v stik predolgo.Izogibajte se ponavljajočih dihanje pare. 4. Preprečiti stik z očmi. 5. Hranite stran od otrok.Topel nasvet: Če vam je všeč ta postavka, prosimo, da ga dodate na svoj seznam želja, če vam je všeč moje trgovine, prosimo, dodajte to, da si shranite seznam.Nudimo velik, da velik popust, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate, najlepša hvala!Opozorilo prosimo, da: 1. Darila bodo imeli naključno v vsaki parceli. 2. Merjenje dovoljena napaka ±1.0-2.0 cm. 3. Naša cena je naša kakovost, ki se zavzema za ustvarjanje spajkanje tin materialov s ključnih kompetenc. 4. Svetloba za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar. 5. Da bi preprečili ponarejeno ali piratsko proizvodov, še naprej bomo posodobiti embalaži izdelka, vendar to ne bo vplivalo na kakovost in uporabe proizvoda, nova in stara embalaža, ki bodo dobavljeni naključno. 6. Edina razlika med temi možnostmi je teža.

MEHANIK Strokovno Varjenje Tin Prilepite

Pametno Načrtovanje Nove tehnične podpore, edinstveno kemijska formula zagotavlja odlično močenje, da se zagotovi visoka zanesljivost.Prilagojeno za mobilni telefon na popravilo industrija, obdelava digitalnih storitev za investicije in visoko-presicion vezje spajkanje SMT/BGA spajkanje procesov.

PCB/BGA Namenske

Viskoznost je zmerno, skoraj ni obliž propad, in komponente, ne shift.

Revolucionarna Trajne

Čas shranjevanja do 12 mesecev v hladilniku okolje.Edinstven visoke kakovosti, na primer s spajkanjem tin prilepite(najboljši konfiguracija sestavine: Sn42/Bi58) bi oprijem je dolgotrajno, to ni enostavno, da se posuši, in viskoznost čas do 48 ur.

Velikost Delcev 25-48µm
Pb Vsebino 37.0%
Funkcija ne, čisto
Tališče 183 stopinj Celzija
shranjene temperature 0-10 stopinj Celzija
Vrsta Varjenje Tin prilepite
Številka Modela XG-40
SnContent 63.0%
Uporaba Le za industrijsko uporabo

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki