Kolo Verige Rejec Imetnika Kolesarske Verige Imetnik Priročno, Prilagodljivo Verigo, Čistilo Orodja za kolesarje, Kolesarske Opreme,

Nov izdelek

Na zalogi

€2.17

€3.80

-42 %

Oznake:

velike trgovske verige checker, fidget, toopre verige, orodje, necklac, izposoja deli veliki, derbi verige zaščitnik, starinsko kolo, kolesarska oprema splošno, cubrebotas ciclismo, kolo verigo, čistilo

Kolo Verige Rejec Imetnika Kolesarske Verige Imetnik Priročno, Prilagodljivo Verigo, Čistilo Orodja za kolesarje, Kolesarske Opreme,

Bullet Točk: 1、Pomembno Orodje: Float vzdolž osi.Nadomešča zadnje kolo na kolo za čiščenje, transport in vzdrževanje, popravilo verige v primeren položaj.To je pomembno orodje za čiščenje verige ali diagnosticiranje določene menjalnik težave.

2、Visoka Kompatibilnost: Deluje z vsemi menjalnik in 8 mm veriga.Združljiv z hitro sprostitev in 12 mm skozi os kolesa okvirji.

3、Priročen in Prilagodljiv: omogoča kolo premaknilo s kolesom odstraniti, in menjalnik se lahko premaknejo.

4、Enostaven za Uporabo: Preprosto odstranite zadnje kolo off kolo.Objemka verige rejec ali nadomestno središče na osip.Skrbi verige iz poti pri prevozu ali pretrganja na vaše kolo.

5、se Prepreči Praske Okvir: To ohranja verige napeti in stran od okvir in ličarstvo.Uporablja ustaviti vaš verigi od pridobivanje zapleten gor med prevozom ali pri čiščenju vaše verige, izogiba zmeda in ohranja okvir od praskanja.

Značilnosti:

1. Enostaven za Uporabo: Preprosto odstranite zadnje kolo s kolesom.Pritrdite verigo imetnik ali lutke hub, da sproži enota.Ne potovanje verige pri transportu ali zaostrovanje kolesa.

2. Čiščenje in Transport: Se lahko nadomestijo vztrajnik za popravilo koles ali verigo za čiščenje.Ko odstranite kolo za čiščenje, shranjevanje ali prevoz, jo vstavite v zarezo na zadnjo desno.

3. Visoka Kompatibilnost: za Hitro sprostitev, vzvod, ki omogoča hitro namestitev in odstranitev.Ustreza vsem 8 mm derailleurs in verige, ki je primeren za okvirje s hitro sprostitev naprave in 12 mm preko gredi.

Specifikacije:

Material: plastika, aluminij zlitine in nerjavečega jekla

Teža: Pribl. 24g/71.5 g

Velikost: kot prikazano

Primerno: za vse derailleurs

Seznam Vsebine:

1*Verigi, Nosilec

Teža Approx. 24g/71.5g
Poreklo CN(Izvora)
Primerno za vse derailleurs
Številka Modela Kolo Verige Rejec Imetnika
Material plastika, aluminij zlitine in nerjavečega jekla

Napiši mnenje

Napiši mnenje

Podobni izdelki